Coroane

Exemple de mesaje

„Vei ramane vesnic in amintirea nostra”
„Cu adanca durere in suflet”
„Nu te vom uita niciodata”
„Te vom pastra mereu in inima noastra”
„Dumnezeu sa te odihneasca in pace”
„Ai fost, esti si vei ramane in sufletul meu”
„Un ultim omagiu unui om deosebit”
„Sincere condoleante”
„Regrete eterne”
„Cu aleasa pretuire„

Serviciile funerare pe care vi le punem la dispozitie cuprind inclusiv livrarea aranjamentelor florale. Astfel, le putem livra la cimitire, biserici, capele, precum si la adrese de firma sau domiciliu. Este important ca in cazul in care dispuneti de un numar de telefon al persoanei destinatare (participant la ceremonie, persoana prezenta la locul de livrare) sa ni-l furnizati impreuna cu orice alte observatii care ne pot fi de folos precum un interval orar preferat pentru livrare, amanunte cu privire la locul livrarii, persoane sau telefoane alternative pentru livrare. Fiind experimentati in acest tip de livrari, intelegem natura lor mai speciala, de aceea suntem cei mai potriviti pentru a duce la bun sfarsit cerintele dumneavoastra.

Cum alegem florile pentru servicii funerare?
Florile au dobandit un rol important intr-un serviciu funerar, deoarece prin ele ne exprimam sentimentele noastre de atasament, dragoste si regret fata de persoana decedata sau fata de familia indoliata. Putem alege din mai multe tipuri de flori, culori sau aranjamente funerare. Cum facem insa cea mai potrivita alegere in aceasta situatie?

Florile naturale si proaspete
Avem 2 categorii: flori naturale si flori artificiale. In acest articol ne vom referi doar la florile naturale, deoarece pe cele artificiale le consideram un kitsch, o copie a ceea ce simbolizeaza o floare adevarata. Persoana care ofera florile trebuie sa fie atenta la cateva caracterisitici:

tipul florii
rezistenta florilor
culoarea florilor
Florile pot fi alese in functie de dorinta celui care le ofera sau de tipul de floare preferat de catre persoana decedata. Ambele alegeri sunt la fel de corecte. Deoarece vorbim despre flori naturale este foarte important cat de proaspete sunt acestea, in ce conditii sunt pastrate si cat de rezistente vor fi in zilele care urmeaza sa fie folosite. Pentru ca florile sa fie cat mai proaspete este necesar ca ele sa fie pastrate intr-o camera rece si bine hranite cu apa proaspata. Intrebati vanzatorul cum pastreaza florile, daca nu aveti posibilitatea sa vedeti unde sunt depozitate.

De asemenea, ganditi-va unde vor fi asezate florile pe care le oferiti: in casa, in cavou sau pe mormant. Daca stiti ca nu vor fi depuse intr-un loc racoros si asezate intr-un vas cu apa, puteti alege flori care sunt recunoscute ca fiind mai rezistente la lipsa apei: garoafele sau crizantemele.

× Cum pot sa va ajut?