Servicii

TOALETARE

Efectuarea procedurii de toaletare și cosmetizare se va face la adresa de domiciliu a persoanei răposate sau la laboratorul specializat al companiei noastre în funcție de dorința familiei, conform unor procedee speciale.

PRODUSE

Vă punem la dispoziție toată gama de produse specifice tradiției acestui eveniment din viață. Sicrie, cruci, lenjerii pentru sicriu, prosoape, batiste, lumânări, dolii de piept, colaci, veselă, aranjamente florale, coroane sau jerbe etc.

TRANSPORT FUNERAR

Transportul trupului răposatului se efectuează cu mașini din parcul propriu, transformate special în vederea transportului funerar, având instalații de răcire și menținere a unei temperaturi optime pentru un transport special.

CONSULTANȚĂ

Asigurăm suportul și consultanța pentru obținerea de locuri de veci în cimitirele de stat precum și în cele parohiale din apropierea locului de rezidență. Astfel vă scutim de drumuri și căutări lungi în niște momente în care timpul ar trebui alocat familiei și celor dragi.

Imbalsamare – Tanatopraxie

ÎMBĂLSĂMARE – TANATOPRAXIE

Procedura de tanatopraxie confera persoanei decedate un aspect aproape identic cu infatisarea reala, permite familiei si celor apropiati sa pastreze o imagine vie a celui pe care l-au indragit si, nu in ultimul rand, se castiga timpul necesar pentru organizarea in cele mai mici detalii a ceremoniei de inmormantare.
Activitatea de tanatopraxie se desfasoara intr-un cadru legal, in spatii special amenajate, laboratoare corect utilate conform normelor europene in vigoare. In functie de fiecare situatie si dorintele familiei, procedura de tanatopraxie poate fi practicata in unele cazuri si la domiciliu unde a avut loc decesul, de catre personal avizat si specializat in servicii funerare complete.

Servicii funerare de imbalsamare
Imbalsamarea este procedeul medical care are ca scop prezervarea corpului persoanei decedate din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i astfel un aspect cat mai natural si cat mai aproape de cel real. Imbalsamarea se efectueaza dupa eliberarea certificatului constatator de deces, cat si a avizulului Directiei de Sanatate Publica, pentru a oferi rudelor idoliate posibilitatea de a sta cat mai mult timp aproape de persoana pierduta. Dupa efectuarea acestei proceduri se elibereaza certificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea defunctului in sicriu si depunerea acestuia la capela. Imbalsamarea este efectuata doar de catre personal calificat in acest sens, cu experienta si cu avizele sanitare necesare eliberate de catre directiile sanitare ale localitatilor respective.

ACCESORII FUNERARE

Accesoriile funerare sunt lucruri importante pentru inmormantare. In ziua inmormantarii noi stim ca aveti foarte multe griji si din acest motiv,noi venim in ajutorul dumneavoastra. La noi veti gasi lumanari, candele, felinare, manere pentru sicriu, dar nu numai.
serviciile funerare nu sunt oferite in anumite intervale orare, ci avem servicii funerare non-stop. Importanta acestor accesorii funerare consta in indeplinirea unor traditii.

Oferim servicii funerare complete cu implicare si profesionalism

Dincolo de aspectele logistice pe care le acoperim la cele mai înalte standarde ( autorizații, contracte, facturi, toate conform legilor în vigoare ), suntem apreciați pentru că suntem oameni și în astfel de momente, empatia, compasiunea și înțelegerea celor îndurerați sunt o prioritate.

Ne diferențiem prin:
Umanitate
Transparentă
Profesionalism

Ce Servicii Oferim

De la transportul funerar până la aranjamentele florale sau pachetele de parastas, oferă o gamă completă de servicii funerare.

× Cum pot sa va ajut?